Vanjske sistemi zaštite od sunca

Vanjski sistemi zaštite od sunca

Savršena unutarnja klima, optimalna potrošnja energije, mogućnosti učinkovite zaštite velikih staklenih površina na južnim i/ili zapadnim pročeljima samo su neke od mogućnosti koje možete ostvariti nekim od vanjskih rješenja.

Vanjske žaluzine

za fleksibilno korištenje dnevnog svjetla

Uživajte u dnevnom svjetlu i privatnosti u jednakoj mjeri.  Pojedinačni podesivi kut nagiba omogućuje kontrolu učestalosti sunčeve svjetlosti, dok se istovremeno štitite od znatiželjnih pogleda.
Moguće je odabrati okvir prema individualnim arhitektonskim zahtjevima fasade koji uključuju i posebne oblike.

 

 

Rolete

Sigurnost, privatnost, štednja energije - klasika sa suvremenom interpretacijom.
Privlačnije su Vam klasične rolete? To nije razlog da ne budu ujedno i suvremenog izgleda. WAREMA nudi varijacije koje mogu zadovoljiti najkompleksnije arhitektonske zahtjeve. Bez obzira radi li se o novogradnji ili renoviranju starije građevine, bilo da se radi o kosim ili uskim  prozorima, možete odabrati rolete koje će Vas impresionirati dizajnom i funkcionalnošću.

 

 

Prozorske tende - markize

Dnevno svjetlo u svom najljepšem obliku

WAREMA prozorske tende su toliko lijepe da ih gotovo ne želite otvoriti. Kvalitetna i čvrsta tkanina otporna na vremenske utjecaje te vodilice otporne na vjetar osiguravaju dugotrajnu funkcionalnost dok veliki izbor boja pruža mogućnost za ostvarenje vlastite kreativnosti.

 

 

Zaštita protiv insekata i peludi

Svako ljeto isti scenarij: Mnogi ljudi pate od alergije na pelud a muhe i komarci znaju biti nepodnošljivi. S pametnim rješenjima za zaštitu od  kukaca i peludi, možete potpuno uživati u ljetu. WAREMA ima rješenja prema svakoj želji, za vrata i /ili prozore, fiksna ili promjenjiva. s otvorom za kućnog ljubimca ili bez.
U širokoj paleti ponude lako ćete naći specifično rješenje koje Vam je potrebno.
na svako WAREMA rješenje, zaštita protiv kukaca i peludi može se ugraditi naknadno.

 Warema rješenja

 

 

 

Warema proizvodi

© 2017 K2 Aluminij