Upravljački sustavi

Upravljački sustavi

Umjesto ručnog podešavanja pojedinačnih proizvoda iz sustava zaštite (roleta, tendi, lamela) na cijelom stanu, kući ili zgradi u željeni položaj, pametni upravljački sustavi tvrtke WAREMA automatski podešavaju sustav zaštite od sunca osiguravajući savršenu klimu i ugodnu atmosferu u svako doba dana.
Polazeći od radijskih sustava i središnjih upravljačkih sustava za stambene komplekse ili uredske zgrade, sve do mrežnih sustava upravljanja zgradom, WAREMA nudi pravo rješenje za sve zahtjeve - za poboljšanje kvalitete života i energetsku učinkovitost.
Kako bi se postigao maksimalni učinak, zaštitom od sunca potrebno je upravljati preko kontrolera koji dobivaju informacije iz meteorološke stanice te ovisno o uvjetima, odlučuju o nagibu lamela, uvlačenju lamela ili otvaranju tende. Ovisno o složenosti sustava, cijena im je od 4.000,00 do 25.000,00 kn.
Optimizirajte svoj sustav za zaštitu od sunca pomoću upravljačkih sustava WAREMA - vodećeg proizvođača na tržištu zaštite od sunca.


WAREMA climatronic®

Optimalna klima u sobi

WAREMA climatronic® usklađuje sustav zaštite od sunca sa sustavom za prozračivanje i ventilaciju kako bi se postigla savršena klima u svakom trenutku.
Sustav nadzora zaštite od sunca, vlažnosti, temperature i intenziteta svjetlosti pogodan je i za složene stambene zgrade i velike građevinske projekte.
Intuitivno rukovanje olakšava stvaranje idealne klime za rad i slobodno vrijeme.

SunLight Management s WAREMA climatronic® sustavom postiže savršen učinak.


Smart @ Home

Otkrijte prednosti pametne kuće

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, primjerice zaštita od sunca, rasvjeta, grijanje i kućanski aparati mogu biti inteligentno umreženi te se njima lagano može upravljati putem pametnog telefona ili potpuno automatski.
Upravljački sustavi WAREMA idealni su za izgradnju  Smart Home sustava - bez obzira radi li se o naknadnoj ugradnji, ugradnji tijekom renoviranja ili ugradnji u potpuno  nove objekte.
Dokazana rješenja "Made in Germany" pouzdano ispunjavaju zahtjeve modernog stanovanja koji podrazumijevaju udobnost, sigurnost i energetsku učinkovitost.


Centralni upravljački sustavi

Pojedinačna rješenja za kontrolu

Centralni upravljački sustavi tvrtke WAREMA mogu se prilagoditi pojedinačnim zahtjevima svih vrsta. Od kontrole pojedinačnih dijelova sustava za zaštitu od sunca u malim objektima do kompletnog centraliziranog sustava u privatnim ili komercijalnim objektima.
Od jednostavnog upravljanja s unaprijed zadanim postavkama za određeno doba dana do upravljanja  na temelju jačine vjetra, temperature i vremenskih prilika.
Naš široki raspon nudi pravi sustav kontrole za sve funkcionalne i instalacijske zahtjeve.

Udobnost, energetska učinkovitost i individualnost - S centralnim upravljačkim sustavima tvrtke WAREMA.Udobnost

Individualna automatizacija postiže se na bazi doba dana, položaja sunca i vremenskih uvjeta što osigurava da uvijek uživate u savršenoj, ugodnoj klimi.


Veća fleksibilnost

Također, naknadno možete integrirati druge proizvode i uređaje drugih proizvođača u upravljački sustav.


Više sigurnosti

Zahvaljujući sofisticiranoj simulaciji prisutnosti možete izbjeći provale a senzorsko praćenje vjetra pomaže u smanjenju oštećenja uzrokovanih olujom.


Veće zadovoljstvo korištenja

Udoban i intuitivan rad preko centralne upravljačke jedinice, pametnog telefona ili tableta.

Warema proizvodi

© 2017 K2 Aluminij