Renson

Renson

Dugogodišnja suradnja na primjeni i distribuciji aluminijskih brisoleja, proširena je i na sektor sistema prirodne ventilacije kao dijela Rensonove filozofije „Healthy building sistems“.

Uz grijanje i izolaciju vašeg prostora, prozračivanje je treći neizostavni faktor koji omogućava ugodan i zdrav boravak u prostoru.

Kvalitetna ventilacija je neophodna za zdravlje stanara kao i za vijek trajanja zgrade. Za ilustraciju, prosječna četveročlana obitelj proizvodi svakodnevno  disanjem, pranjem, kuhanjem i kupanjem 10 litara vode u obliku pare koja ostaje u prostoru. Stoga je kvalitetno prozračivanje neophodno kako bi se izbjeglo  nakupljanje pare i stvaranje kondenzacije na zidovima i prozorima a s time i pojava plijesni. Ventilacijske rešetke INVISIVENT i SONOVENT koje se vrlo jednostavno montiraju na krila prozora, omogućuju protok svježeg zraka bez otvaranja prozora i bez prodora buke. Moguća je montaža na aluminijske, pvc, drvene i druge prozorena na novi ali i na postojeći, već ugrađeni prozor uz korekciju dimenzije stakla. Dakle i ukoliko se nalazite u prometnoj ulici, moguće je prozračivanje prostorije uz prigušenje buke. Ne zaboravite da je buka isto tako zagađenje. SONOVENT omogućuje prigušenje buke do 50 dB.

Upotrebom RENSON sistema ventilacije, postižete svježu i zdravu atmosferu u prostoru uz istovremeno sprječavanje gubitka topline kroz otvoren prozor zbog prozračivanja.


 

© 2020 UNIKOR d.o.o.