Na temelju Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća EU od 27. travnja 2016. o zaštiti osobnih podataka, donosimo ovu Politiku privatnosti kojom se utvrđuju pravila postupanja vezano za vrstu podataka, prikupljanje i način njihove obrade na stranici www.k2-al.hr.

Osobnim podacima smatraju se podaci kojima se, izravno ili neizravno, može utvrditi identitet posjetitelja poput imena, podataka o lokaciji, poštanske adrese i sl.

Prilikom same posjete web stranici na adresi www.k2-al.hr ne prikupljaju se nikakvi osobni podaci posjetitelja, osim dnevničkih serverskih datoteka i kolačića koji uključuju i kolačiće trećih strana (vidjeti više u odjeljku Informacija o kolačićima.)

Dnevničke datoteke na serveru pohranjuju se automatski a sadržavaju:

  • ime domene ili IP adresu uređaja s kojeg je odaslan zahtjev za pristup
  • datum i vrijeme dolaska, trajanje posjeta i URL-ovi posjećenih stranica
  • informacije o aplikaciji koja se koristi za pregled stranica

Dnevničke datoteke na serveru pohranjuju se automatski a obrađuju se od strane tehničke podrške vlasnika poslužitelja i to jedino u slučajevima kada se na poslužitelju pojavi tehnički problem koji je potrebno riješiti

Prijenos osobnih podataka

K2 aluminij d.o.o. na stranici http://www.k2-al.hr prikuplja određenu količinu općih podataka putem formulara za kontakt i osobnih podataka putem Upita za ponudu koji sadržavaju suglasnost da se prikupljeni podaci koriste u svrhu kako je navedeno u ovoj Politici privatnosti.

Opći podaci koje prikupljamo putem formulara za kontakt su:

  • Ime
  • Adresa elektroničke pošte (neophodna za odgovor na postavljeni upit)

K2 aluminij d.o.o. će podatke prikupljene prilikom ispunjavanja kontakt formulara koristiti isključivo u svrhu komunikacije s pošiljateljima vezano za upit koji su poslali kao i u daljnjoj poslovnoj komunikaciji ako se ostvari poslovna suradnja.

Prikupljeni podaci poslani putem formulara za kontakt ne zadržavaju se na serveru već se odmah nakon slanja prosljeđuju na službenu e-mail adresu tvrtke.

Podaci koje prikupljamo putem Upita za ponudu, sadržavaju konkretne osobne podatke (Ime i prezime, lokaciju objekta, elektroničku poštu i broj telefona / mobitela), koji su neophodni za izradu povratne informacije o vrijednosti proizvoda i usluge na koje se upit odnosi.

Prikupljeni osobni podaci koristit će se isključivo u svrhu međusobne komunikacije neophodne za realizaciju poslovnog odnosa i izvršenje obveza pružanje traženih usluga navedeni osnovne djelatnosti K2 aluminij d.o.o.

Osobni se podaci čuvaju sukladno važećim zakonskim propisima i etičkim standardima za čuvanje, izvještavanje i dokumentiranje osobnih podataka.

Tajnost osobnih podataka

Obone podatke posjetitelja stranice i korisnika naših usluga nećemo ni u kojem trenutku prepustiti trećim stranama osim za potrebe izrade pripadajuće dokumentacije vezano za realizirane usluge (račun, garancije i.sl) ili po nalogu pravosudnih tijela.

Korisnik stranice u svakom trenutku može zatražiti uvid u prikupljene podatke, te zatražiti ispravak ili njihovo brisanje putem telefona, slanjem zahtjeva na službenu mail adresu ili putem kontakt formulara na stranici.

Informacija o Kolačićima (Cookies)

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice. Kolačići će se spremiti na Vaše računalo samo ako kliknete na tipku "Slažem se" u podnožju toga modula.

Što su kolačići?

Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.
Kolačići sadrže neke vaše postavke (postavke internet preglednika, poput preferiranog jezika ili adrese). Kada ponovo posjetite istu web-stranicu, vaš internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Zahvaljujući tome web stranica može prikazivati informacije prilagođene vašim potrebama i navikama.

Što rade kolačići?

Kolačići daju dopuštenje stranici da "pamti" postavke koje ste u prethodnim posjetama odabrali (jezik, prijava i sl).  
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?

Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na stranici K2 aluminij d.o.o.?

Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte, Google analitike i drugih funkcionalnosti na stranici.

O nama K2 Aluminij sustav zaštite od sunca VipNET

Naša je osnovna djelatnost dugoročno zadovoljstvo krajnjeg korisnika.
Sva naša pažnja posvećena je odabiru materijala i proizvoda provjerene i visoke kvalitete te preciznog, pažljivog i čistog izvođenja radova.
Potvrda našeg načina razmišljanja (u pružanju izvođačkih usluga) je i višegodišnje jamstvo na naše proizvode i radove.

Naravno, i nakon isteka jamstava stojimo na usluzi održavanja ugrađenih proizvoda.

Želite li u tijekom cijele godine imati ugodnu klimu u vašem prostoru, a pri tome ne plaćati astronomske račune za hlađenje, grijanje i rasvjetu, nužno je posvetiti pažnju dinamičkoj zaštiti od sunca.
K2 aluminij bavi se projektiranjem i ugradnjom modernih sustava zaštite od sunca i zastupnik je njemačkog proizvođača Warema, europskog lidera na tom području.

Kako uskladiti zaštitu od pretjeranog prodora sunčevih zraka, potreban nivo osvjetljenja s prirodnom ventilacijom i neometanim pogledom na park ili šumu?

Warema


Suvremeni arhitektonski zahtjevi natjerali su europske proizvođače zaštite od sunca na tehnička rješenja koja su vrlo blizu pomirenju gore navedenih zahtjeva.
Trendovi u arhitekturi koji forsiraju velike ostakljene površine te s druge strane sve jači zahtjevi za energetskom efikasnošću, uvjetuju korištenje kvalitetnijih stakala s niskim koeficijentom toplinske vodljivosti kako bi se smanjilo odvođenje topline iz prostora u okolinu tijekom hladnih mjeseci. U toplim mjesecima imamo obrnutu pojavu: sunčeva energija prolazi kroz stakla i ostaje zarobljena u unutarnjem prostoru stana ili kuće. U rano proljeće ili kasnu jesen, ta će pojava biti dobrodošla jer će stvarati određenu ugodu u vašem domu smanjujući potrebu za grijanjem. Od travnja do listopada, bježimo od sunčevih zraka kao od inkasatora, spuštajući rolete ili navlačeći teške zastore na prozore i klizne stijene našega doma. Sunčeva energija koja prodre u prostor može se ili ohladiti klima-uređajem ili odvesti ventilacijom natrag u okolinu. I za jedno i za drugo ponovno se troši energiju koja je svakim danom sve skuplja.
K2 aluminij, zastupnik najjačeg europskog proizvođača zaštite od sunca Warema iz Njemačke, nudi vam rješenje problema.

K2 aluminij zastita od sunca


Osnovna ideja je da, ukoliko je moguće, ostavite vrućinu na vanjskoj strani prozora koristeći vanjske sustave zaštite od sunca poput žaluzina, tekstilnih roloa i roleta.
Ovisno o tehničkim mogućnostima, estetici i sklonostima, upotrebom jednog od ponuđenih sistema smanjiti će se troškovi hlađenja, ventilacije i osvjetljenja, bilo da se radi o poslovnom ili rezidencijalnom prostoru.

Prilagodljivi vanjski sustavi za zaštitu od sunca kao što su npr. vanjske žaluzine, rolete ili platnena sjenila, mogu smanjiti prodor topline u prostorije i do 95%.

 

Podaci o poduzeću

Tvrtka:
K2 aluminij, društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
Skraćeni naziv tvrtke:
K2 aluminij d.o.o.
Sjedište:
10000 ZAGREB,
Republike Austrije 38

Sudski registar:
Trgovački Sud u Zagrebu
MBS: 080707310
OIB: 66124459294
M.B.: 2556677
Temeljni kapital:
20.000,00 uplaćen u cijelosti
Odgovorna osoba:
Boran Pejić

© 2017 K2 Aluminij