Dvorišta, terase, vrtovi

Dvorišta, terase, vrtovi

Želite li uživati u svom dvorištu terasi, vrtu?

Bilo da se želite odmarati, čitati, ručati na otvorenom ili se naprosto igrati s djecom ili lubimcima, teško da postoji bolje mjesto nego je to vaša terasa ili vlastiti vrt.
Ali u vrućim ljetnim mjesecima taj prostor, zbog vrućine često zna biti neupotrebljiv
Proširite svoj životni prostor s našim individualnim rješenjima za zaštitu od sunca izrađenim po mjeri. Uz pomoć Warema rješenja, vaš vrt, terasa, dvorište postaje dnevni boravak s jedinstvenim vanjskim okruženjem. pretvorite vaš vrt u atraktivan životni prostor.

Tende za terase, dvorišta

Elegantna zaštita ze vrele, sunčane dane
WAREMA tende izrađuju se po mjeri te se potpuno mogu prilagoditi vašim potrebama i životnom prostoru. Zahvaljujući velikom izboru, oblik i boju tende možete odabrati točno prema vlastitim željama i arhitektonskim očekivanjima te na taj način pretvoriti svoje okruženje u atraktivan otvoreni prostor.Sonnensegel - jedro

Mogućnost besplatnog dizajna

Vrtna tenda u obliku jedra brzo može pretvoriti Vaš vrt u sjenovito mjesto. Bez obzira želite li fiksno ili pokretno rješenje, želite li tendu trajno instalirati ili želite prenosivi model koji se u kratkom roku može postaviti, premjestiti ili ukloniti,  različiti modeli Vam omogućuju kreativno planiranje.
Posebna je po tehničkim rješenjima koja ne zahtijevaju tešku nosivu konstrukciju, već je ovješena na laganim potpornim vertikalama i spregovima sajli. Tenda je u zatvorenom položaju namotana na osovinu i postepeno se odmotava ovisno o jačini sunca do cca 50 m2.
Uz dizajn možete odabrati boju prema vlastitom ukusu te stvoriti moderan. elegantan i sjenovit prostor u svom vrtuTende za zimske vrtove

Sjenovito, ako je to važno

Velike staklene površine staklenika zahtijevaju posebnu zaštitu od sunca. Osim toga, svaki stakleni vrt razlikuje se od drugih po mnogočemu. No, ono što bi u početku moglo zvučati složeno i teško lako se može pojedinačno riješiti WAREMA tendama za zimske vrtove. Budući da se izrađuju po mjeri, mogu se uklopiti u najneobičnije oblike staklene fasade.  Visokokvalitetne tende za staklenike ne samo da pružaju ugodnu zaštitu od sunca, već se, zahvaljujući velikoj paleti boja, mogu ukomponirati kao uočljiv i efektan  element.


Lamaxa sklopivi krovovi

Želite li zaštitu od sunca za svoj otvoreni prostor, koja Vam također može pružiti i zaštitu od kiše?
S Lamaxa sklopivim krovovima svaki prostor možete zaštititi u svim vremenskim uvjetima. Dobro promišljen dizajn osigurava sigurnu zaštitu od sunca i vremenskih utjecaja, točno tamo gdje Vam je potrebna.
Čvrste lamele mogu se fleksibilno okretati, uvlačiti ili produžiti pružajući upravo ono što u tom trenutku trebate - manje ili više svjetla, sunca, ali i pogled na zvjezdano nebo bez ograničenja. Ukoliko zatreba, vrlo brzo možete imati i zaštitu od kiše. Iskoristite svoj vrt kao bezbrižan novi dodatni dnevni boravak.

Unite Gallery Error: No gallery items found


Warema rješenja


Warema proizvodi

© 2017 K2 Aluminij